Ervaringen

Goed hypotheekadvies van Gera gekregen. Zij heeft aandacht voor je persoonlijke situatie en dan is het fijn dat heel veel zaken uit handen wordt genomen. Het heeft mij rust gegeven in een hectische periode. Ik raad je aan om contact met Gera op te nemen.

Corné (oktober 2019)

Hypotheekadvies

Als alleenstaande ouder is het goed om alle financiële zaken zoals toeslagen en budget op een rijtje te hebben. Gera heeft mij hierbij geholpen en advies gegeven waardoor ik nu goed inzicht heb in mijn financiële situatie. Ook hulp nodig in tijden waarbij je het wat moeilijker hebt? Neem contact op met Gera, goede professionele begeleiding waarop je kunt vertrouwen.

Natalie (maart 2020)

Budgetadvies

Hele ontspannen en geruststellende houding waardoor wij ons ook meteen op ons gemak voelde.

Inleven persoonlijke situatie, afspraken nakomen, duidelijke uitleg, deskundig en zorgen voor een persoonlijke klik, 5 sterren op advieskeuze.nl

Giovanni en Britt (05-10-2020)

Hypotheekadvies

In verband met de aankoop van een huis vanuit het buitenland gebruik gemaakt van de diensten van De Nieuwe Hypotheken Rotterdam. Dit is ons zeer goed bevallen. Onze adviseur Gera heeft ons voorzien van een gedegen advies in begrijpelijke taal en kwam betrouwbaar en kundig over.  Wij zijn goed te spreken over de begeleiding die we hebben gekregen tijdens het gehele traject en er is ons veel werk uit handen genomen. Wij kunnen  deze hypotheekadviseur zeker aanbevelen.

Mariska en Jan (15-10-2020)

Hypotheekadvies

Gelijk bij het eerste gesprek al een zeer goed gevoel bij Gera.
Ze dacht gelijk met ons mee over wat de mogelijkheden zijn.
Ook nadat eigenlijk alle hypotheek zaken geregeld zijn kan ik met al mijn vragen bij haar terecht en krijgen we supersnel en professioneel antwoord.

Maurice en Renate (27-11-2020)

Hypotheekadvies

Deskundig advies. Gera is erg goed te bereiken per telefoon en email. Ook ‘s avonds buiten kantooruren was voor mij echt een pré.

Niels (21-02-2021)

Hypotheekadvies

Het eerste gesprek op kantoor gehad met Gera. Alles werd duidelijk uitgelegd. Daarna verliep de communicatie via de e-mail, app en telefoon. Ze was altijd te bereiken en reageerde snel. Ook ‘s avonds en in het weekend! De deadlines hield ze goed in de gaten. Het voelde echt of ze alleen voor mij aan het werk was, geen vraag was te veel. Ik ben zeer tevreden hoe alles verlopen is. Bedankt Gera!

Sabine (13-03-2021)

Hypotheekadvies

Op 13 april mijn eerste afspraak met Gera over de mogelijkheden voor een andere hypotheek. Bij aankomst lag er al een uitgewerkt voorstel klaar wat al bijna aan mijn wensen voldeed. Gera is altijd direct te bereiken om vragen te beantwoorden en de puntjes op de i waren hierdoor al gauw gezet. Op 12 mei heb ik bij de notaris al de handtekening kunnen zetten, 4 weken doorlooptijd. Top! Het professionele en persoonlijke contact heb ik zeer gewaardeerd! Dank je Gera!

Aart (05-06-2021)

Hypotheekadvies

Wij hebben onze hypotheek over gesloten. In nog geen twee maanden tijd zijn wij naar veel lagere maandlasten gegaan. Tevens een extra bedrag en we kunnen gaan starten met de verbouwing. Gera hield ons goed op de hoogte over de voortgang van de hypotheekaanvraag en dit is erg prettig.

Johan en Remy (januari 2020)

Hypotheekadvies

Jammer dat je er niet bij zult zijn bij de notaris, dan hadden we je graag persoonlijk willen bedanken voor je inzet. Ons traject heeft nogal wat voeten in de aarde gehad, maar uiteindelijk toch goed afgerond, dank daarvoor!

Wellicht tot een volgende gelegenheid en nogmaals dank voor de plezierige contacten.

Henk en Ruth (april 2020)

Hypotheekadvies

Gera luisterde goed naar wat wij nodig hadden. Vragen die we stelden werden snel beantwoord en buiten kantoortijden was Gera ook goed bereikbaar. Door de goede bereikbaarheid en inzet van Gera waren we heel snel in het bezit van een passend advies en een definitief akkoord voor onze hypotheek. Zoals vaker geschreven onder onze mails: Nogmaals dank Gera!

Ihab en Lisa (14-10-2020)

Hypotheekadvies

Tijdens het eerste gesprek met Gera hadden wij het gevoel dat er naar ons werd geluisterd. We hadden al een aantal andere gesprekken gehad waarbij we dat niet hadden. Daarnaast moesten wij de hypotheek snel rond krijgen en Gera zat er continue bovenop. Zelfs als de bank iedere keer weer met aanvullende eisen kwam, dacht ze met ons mee hoe we dit zo snel en goed mogelijk konden regelen. Wij hebben het hele traject met een goed gevoel afgerond in samenwerking met Gera.

Zie ook advieskeuze.nl en independer.nl

Bas en Isabel (10-11-2020)

Hypotheekadvies

Gera is een kanjer
Ondanks de Coronatijd waar we de adviseur slechts één keer in het echt hebben ontmoet hadden wij al direct een goed gevoel. En dat bleek geheel terecht. De adviseur heeft voor ons de perfecte hypotheek gevonden. We wilden onze oude hypotheek oversluiten en een gedeelte van de overwaarde gebruiken voor een grote verbouwing. Wij werden constant op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, en als er aanvullende informatie of documenten nodig waren, konden we altijd contact blijven houden, ook evt in de avonduren. Zelfs nadat alles afgerond was, en bleek dat onze oude hypotheek verstrekker een beetje “lastig” ging doen over het uitkeren van de polis, beet de adviseur zich als een pitbull vast in deze zaak en zorgde dat het een dag voor de tekening alsnog goedkwam. Kortom, De adviseur is een kanjer voor wie alleen het beste goed genoeg is.
Arno en Astrid (09-12-2020)

Hypotheekadvies

Dank Gera, voor de snelle, duidelijke en vriendelijke manier waarop je voor ons een hypotheek hebt gevonden!

Dick en Saskia (18-01-2021)

Hypotheekadvies

Zijn door Gera voortreffelijk geholpen. wist precies wat wij zochten en heeft, ondanks een klein hobbeltje, ons perfect geholpen. Ze is goed bereikbaar, geen vraag is teveel en het eindresultaat geeft ons veel voldoening, gaan haar zeker aanraden bij anderen!

Peter en Thea (26-04-2021)

Hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten is niet iets wat je dagelijks doet, dus dan is het heel prettig als je daar goed bij geholpen wordt. Gera heeft ons uitstekend geholpen met onze hypotheek. Ze kwam met een duidelijk advies en gaf goed de verschillende mogelijkheden aan die we hadden. Ze doet echt moeite voor je om de perfecte hypotheek te vinden die past bij je wensen en situatie. En toen er iets in onze situatie veranderde, was het geen enkel probleem en paste ze haar advies daar op aan. Het is heel fijn en snel communiceren met haar, vragen die we hadden werden snel en goed beantwoord. Een topadviseur die ik iedereen aanraad!

Marielle en Peter (01-07-2021)

Hypotheekadvies

Reviews

Wilt u tijd vrij maken om een review te schrijven op independer?
Alvast ontzettend bedankt voor uw tijd!